Gang i den i Skyttehuset i Vejle 2018

540f391c_Sigurd gul 1 Mikkel B

Sigurd Barret og Emil Beha bliver nogle af attraktionerne i den kommende sæson i Skyttehuset. 

Man må sige, at der bliver virkelig smæk for skillingen i Skyttehuset i det kommende år.
Et nyt koncept, der skal understrege, at det hæderkronede sted er et af de  store samlingssteder i byen, har bud til så mange forskellige smagsløg (og -løjer), kulturelle som kulinariske, at man må knibe sig i armen.
Fra Sigurd Barett til Ole Thestrup. Fra modeshow til julecabaret. Fra foredrag om kursen mod fjerne kyster med Emil Beha til jazzband, påskefrokost, Sct. Hans og så til talk-show med kendte uden filter.
Mere bredt og nuanceret kan det næppe fås. Når kulturen bliver krydret med vin og andet godt til ganen, så er det som om, man næsten ikke kan forlange mere.
Du kan se meget mere og bestille billetter og reservere plads til de mange, forskellige arrangementer på www.skyttehuset.dk

Der er noget på enhver hylde.

Uanset om du er til jazz, fællessang eller bare hygge. Skynd dig ind på hjemmesiden og læs mere og få bestilt nogle billetter.

www.seniorbloggen.dk  vil være til stede og anmelde en af de første aftener i det nye år, nemlig Piano Night den 22. marts, hvor netop Sigurd Barett, Esben Just og  Martin Jønsson sammen og hver for sig vil vise os, hvordan man håndterer tangenterne, så man må fryde sig.
Til dette arrangement tilbyder Skyttehuset en buffet. Prisen for en sikkert uforglemmelig aften sent i den sidste vintermåned er 295 kroner for buffet og pianotoner.
Sådan.