Superstemning til Uldum Gadefestival

James

James Rasmussens trio gav os en formidabel oplevelse ned gennem Memory Lane med alle de gode gamle fra Mandalay, over Det var på Capri, til Æselsangen og ja, you name them. James er altid god for en historie, og dem fik vi nogle stykker af, selv om de aldrig, som mange andre musikere, tager plads for musikken. James er nemlig en ægte gentleman og ved, hvad folk går efter. De gode gamle og så en lille skæv anekdote.

Martin J

Martin Jønsson gav den som klaverbokser ved fire foskellige arrangementer. Han måtte da også skifte skjorte mellem de forskellige optrædender, lagde,  vi mærke til.

 

Vi kommer ikke uden om det. Uldum Gadefestival er noget af det mest folkelige og helt nede på jorden berømmede tilløbsstykker, der i år løb af stablen 5. juli. Noget af det meget spændende, udover musik, stemning, fest, glade mennesker og den til lejligheden ophængte sol er, at festivalen er så professionelt arrangeret og så inkluderende af samtlige af de moderne sociale medier, at man på alle måder på tage hatten af for arrangørerne, der knokler i mange, mange frivillige timer for at gøre en dyd af den til daglige stilfærdige landsby i trekantsområdet.
Så rørende og så fantastisk med alt, hvad hjertet begærer af viser, sang, rock, dansktop, vandringer ad Memory Lane, så vidt vi kunne se på de fem timer, vi var der, glade miner over alt, afstressende tempo og forbilledlig hygge.
Folk var så glade så glade, og vi kommer heller ikke uden om, at selv om festivalen i år var arrangeret for 22. gang, så formår arrangørerne i den grad at følge med tiden, skaffe sponsorer, skaffe sig ekspertise til at håndtere alle de medier, de kan komme ud på. Og mon ikke det i virkeligheden er en del af succesen; at det er den meget bredt sammensatte garde af frivillige, der kan alt muligt og brænder for festivalen, at det er dem, der bærer dem igennem. For var de der ikke til at sørge for, at alt klapper og er superveltilrettelagt, så kunne alverdens musikere og entertainere ikke bruges til meget.
Vi nøde hvert øjeblik, vi var der. Alt fra fra en superveltiilavet, hjemelavet jordbærkage i en stille, eftertænksom stund i en cafés gårdhave, og samtlige udenlandske og indenlandske kunstnere, der stod for nok en af de bredeste paletter af underholdning, der er set på egnen længe og så til en decideret kirkekoncert med bl.a. Ivan Pedersen, der i ord og toner og minder kom så langt omkring som John Lennon, Bruce Springsteen og Simon og Garfunkel.
Vi glæder os allerede til næste år, hvor gadefestivalen er programsat til 6. juli.